Chris Oliver lanseaza clipul piesei “La Mamaia”

Chris Oliver, pe numele sau real Bogdan Giuglea, este cantaretul care sambata de sambata aduce distractia la cote maxime, prezentand un show exploziv si plin de culoare in cadrul Carnavalului de la Mamaia.

960042_546878508724894_1052042136_nAstazi artistul lanseaza videoclipul piesei “La Mamaia”, clip ce anunta turneul de promovare din toamna, in care show-ul artistului va fi animat de fete frumoase imbracate in costume de carnaval.

Videoclipul este realizat dintr-un colaj de imagini din arhiva personala a artistului, care il prezinta pe artist in diferite ipostaze, pe scena, in timpul liber, dar si la diverse evenimente la care a participat.

Pe Chris, l-ati putut vedea vara aceasta in majoritatea evenimentelor importante de pe litoral, printre care amintim: Gala Superkombat, Mamaia Music Awards, Carnavalul Mamaia, The Run Color, etc.

“Am realizat un montaj pentru care am folosit filmari, unele fiind realizate chiar de mine, din timpul unor evenimente la care am participat in Mamaia. Am incercat sa-i introduc pe privitori, in atmosfera distractiei de la Mamaia fara a folosi vreo regie, actori sau vreun scenariu. Tot ce se vede in clip este real si s-a intamplat in prima jumatate a verii.”, a declarat Chris.

Alaturi de Chris Oliver, in clip apare toata echipa X-Alter Event reprezentata de Isabela Teodoroiu, cei care animeaza sambata de sambata Carnavalul Mamaia, purtand frumoasele costume de carnaval realizate de Paluggio Atelier, dar si talentatele dansatoare ale cluburilor Crema, Belagio si Ego, cluburi pentru care artistul a realizat show-uri in vara aceasta.

Clipul a fost filmat in urmatoarele locatii: Piatetele Perla si Casino Mamaia, Fashion Tv Summer Festival, Piscina Olimpica Phoenicia Holiday Resort, Plaja Ego Club Mamaia, Parcare Telegondola Mamaia, Carele Alegorice, Bulevardul Mamaia, Aleea de Promenada Mamaia, dar si Benzinaria Petrom (kilometrul 66, Autostrada Soarelui A2).

http://youtu.be/yzN_iE8_e5g

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.