Get Naked w/ Cezar Stan

Cezar Stan

Cezar StanCezar Stan reprezintă o generaţie tânără de artişti şi aduce un sound nou în piaţa muzicală din România, condimentat cu influenţe techno şi house şi o pasiune nativă pentru muzică, inspirată de artişti precum Loco Dice, Richie Hawtin, Jamie Jones, Frankie Knuckles sau Lil Louie Vega.

La primul gig, în 2011, a ştiut că muzica este mai mult decât un hobby – este o viitoare carieră şi un stil de viaţă. “It’s all about the music, man“.
Mai mult decât un simplu DJ, Cezar Stan are ambiţii de producător şi a pus muzică pentru şi cu artişti precum: Scarlett Etienne, Butch, Digitaria, Livio & Roby, Mano, Nocturno, Fouchat, Giuser, Dobrikan, D-Laid, Marika, Şuie Paparude, Mara & Ksa, Alin Stoica, Stănescu, Charlie Boy, Alexandru Aprodu.

Adept şi susţinător al sunetului old school oferit de viniluri, Cezar Stan promovează o politică de #vinylonly cu fiecare ocazie, în semn de omagiu.

Get Naked w/ Cezar Stan (duminica, de la 16:00) vine ca un îndemn pentru iubitorii de muzică să se dezbrace de haine şi reţineri în fiecare duminică şi să experimenteze bucuria dezlănţuirii prin dans şi porn muzical.
Cu o istorie cel puţin haioasă, numele de Get Naked reprezinta propunerea primita de la o fata dupa lecturarea unui set semnat Cezar Stan. În final, despre asta este vorba: muzica te atinge, te bucură, te face să îţi dai jos hainele şi măştile strat cu strat şi să te bucuri de autenticitatea ei, te face să dansezi, să te săruţi, să te îndrăgosteşti, să te eliberezi.
Dacă n-ar fi fost muzica, probabil că am fi trecut toţi prin viaţa fără să ştim ce simţim.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cezarstanonair

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.