Cele mai bune cinci gadgeturi pentru animalul de companie

cele-mai-bune-cinci-gadgeturi-pentru-animalul-de-companie_4_size1

Grija pe care o aratam animalului de companie face parte din viata noastra, viata care poate fi imbunatatita folosindu-se de diverse device-uri care, desi nu foarte ieftine, ajuta la relatia pe care o avem cu micile vietuitoare pe care le luam spre crestere.

cele-mai-bune-cinci-gadgeturi-pentru-animalul-de-companie_1

FloriCat Bolt
Pisicile si cainii au nevoie de distractie pentru a le tine ocupate. Acest gadget proiecteaza o raza laser in incapere gata sa impresioneze chiar si cele mai plictisite animale de companie. Raza “functioneaza” automat pentru 15 minute dupa care se stinge. Modul manual lasa utilizatorului libertatea de a alege traiectoria razei pe care dispozitivul o proiecteaza folosindu-se de baterii.

cele-mai-bune-cinci-gadgeturi-pentru-animalul-de-companie_3

Pebble Smart Doggie Doorbell
Daca patrupedul tau latra cand “se cere afara” e foarte bine. Dar daca asta e singura cale prin care iti da semnale ca are nevoie afara nu e bine. Tocmai de aceea exista acest dispozitiv, o sonerie pe care animalul de companie o actioneaza cu botul. Device-ul functioneaza wireless, difuzorul care preia semnalul soneriei putand fi amplasat oriunde in casa.

cele-mai-bune-cinci-gadgeturi-pentru-animalul-de-companie_5

PetSafe Drinkwell Mini Pet Fountain
Apa proaspata este foarte importanta pentru animalele de companie, asa ca investitia intr-un asemenea dispozitiv este binevenita. Apa curge neintrerupt, fiind filtrata prin folosirea carbunelui. Device-ul consuma putin si este silentios.

cele-mai-bune-cinci-gadgeturi-pentru-animalul-de-companie_2

Loc8tor Plus Pet Tracker
Daca animalul tau de companie pleaca de-acasa, esti alertat de o alarma. Un mic chp se ataseaza zgardei patrupedului, aceasta transmitand semnale catre unitatea din casa. “Aria de acoperire” a chipului atasat zgardei este de 180 de metri.

cele-mai-bune-cinci-gadgeturi-pentru-animalul-de-companie

Doggy Bag
Arata precum un prosop dar este mai mult decat atat. Realizat dintr-un material care absoarbe apa, nisipul si noroiul, “hainuta” are mai multe marimi, in functie de animalul din dotare. Dispozitivul se poate spala la masina automata si este refolosibil ori de cate ori este nevoie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.