Cea mai importanta competie internationala de squash organizata in Romania

afisCele mai importante doua competitii de squash din Romania vor avea loc la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa, in perioada in perioada 11-14 septembrie.

Peste 100 de jucatori profesionisti de squash vor concura pentru marele premiu la Bucuresti, in cadrul a doua mari competitii: Romania PSA International 2014 si Cupa Wilson Aerosquash.

Este cea de-a doua editie a Romania PSA International, prima si cea mai importanta competitie internationala de squash din Romania. Anul acesta, evenimentul aduna 28 de jucatori de squash de talie mondiala, din 13 tari.

Competitia, care pune Romania pe harta squash-ului, va avea loc la Aerosquash Baneasa, cel mai mare club de squash din tara, singurul omologat international.
Premiile pentru participanti si castigatori vor fi in valoare de 5.000 de dolari.

Tot in aceeasi perioada va avea loc si concursul national de squash – Cupa Wilson Aerosquash. 80 de jucatori de squash din Romania se vor intrece pentru trofeu, la categoria barbati (amatori, mediu, profesionisti) si diviziile fete GSP si juniori GSP (intre 10 si 18 ani). Premiile din concurs sunt in valoare de 6.400 de lei.

Duminica, 14 septembrie, vor avea loc finalele concursurilor si festivitatile de premiere ale ambelor concursuri, la care vor participa oficialitati din lumea sportului, dar si invitati speciali.
Gazda evenimentelor va fi prezentatorul Observatorului matinal de la Antena 1, Vali Butnaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.