Ben Affleck, şi-a stabilit următoarele proiecte regizorale

Unul din priectele sale , este un film independent despre Batman, producţie ce va avea legătură directă cu universul Superman Şi Justice League.

affleckSe pare că Ben Affleck, va primi în cele din urmă ocazia să regizeze cu adevărat un film cu super-eroi. În timp ce el a fost inundat cu oferte după succesul său cu Argo şi Oscarul pentru Cel Mai Bun Film în 2012, Ben Affleck a optat să se concentreze pe o adaptare a unui roman din era Prohibiţiei scris de Dennis Lehane, producţie ce se numeşte Live By Night. El intenționa iniţial să înceapă filmările în 2013, dar perspectiva de a lucra cu David Fincher în Gone Girl, l-au forțat să amâne acest lucru pentru 2014. Apoi, i-a fost oferit șansa de a îl interpreta pe Batman în Batman v Superman: Dawn Of Justice, lucru ce a împins filmările pentru Live By Night, chiar mai departe.Actorul, a terminat de curând filmările pentru rolul jucat în filmul de acțiune-dramă a lui Gavin O’Connor, The Accountant. Totuşi, interpretul lui Batman din sequel-ul Man Of Steel, nu va putea ieşi prea curând din celebrul rol, astfel că Ben Affleck va regiza, produce şi chiar va juca într-un film de sine stătător despre aventurile lui Batman. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii legate de acest proiect surprinzător, mai ales că cei oficialii de la Warner Bros. nu au lansat nimic oficial despre acest proiect. Surse apropiate actorului, spun că Ben Affleck se va ocupa şi de scenariu, alături de scenaristul Geoff Johns.
Supereroul cu pelerină neagră, îşi va face apariţia şi în filmul Justice League, ce este programat să se lanseze în 2017.

Însă filmul de sine stătător Batman, nu prea are şanse să fie realizat prea curând. Singura şansă să îl vedem pe Batman în cinematografe, rămâne producţia Batman V Superman: Dawn Of Justice, continuarea lui Man Of Steel şi rampa de lansare a viitorului film Justice League, ce va ajunge în cinematografe pe 25 martie 2016.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.