AUDIO Au batut recordul! 2 milioane de vizualizari in doua saptamanii! Noul single Mellina – “Poza de album” feat. Vescan – cucereste topurile!

Coperta Poza de Album

Mellina, noua revelatie a muzicii romanesti, are motive de bucurie. Primul ei single lansat alaturi de Mango Records si Music Expert Company, “Poza de album” feat. Vescan, a ajuns deja hit.

La doar doua saptamanii de la lansare, melodia a depasit deja peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube. Este una din cele mai rapide ascensiuni de acest tip a unei piese romanesti.

“Sunt foarte fericita si ma bucur enorm ca piesa “Poza de album” in colaborare cu Vescan a prins atat de bine la public, desi e o piesa cu un mesaj trist. Dovada stau si cele peste 1 milion de vizualizari de pe Youtube, acumulate doar intr-o saptamana de la lansare, lucru care ma face sa cred si mai departe in visele mele si sa lansez piese din ce in ce mai bune si frumoase. Multumesc celor de la Mango Records si Music Expert Company pentru sustinere si impreuna pregatim muuulte surprize placute!”, ne-a declarat Mellina.

Mai mult de atat, piesa a intrat din prima zi pe radiouri si a devenit numarul 1 in topul ListenOnRepeat (topul celor mai ascultate 10 piese pe repeat din Romania).

Single-ul este produs in studioul Mango Records de Dorian Oswin, cel care a semnat si alte piese de succes, printre care se numara si “No Lies” (Pitt Leffer), iar in calitate de coautor, Dorian are in portofoliul sau super hituri precum “My Passion” (Akcent), “Love in Brasil” (Andreea Banica) sau “I’m Sorry” (Akcent).

Cine-i Mellina?

Madalina Dumitru, pe numele de scena Mellina, este relativ un artist nou in industria muzicala romaneasca si este una dintre putini producatori de sex feminin din Romania. Si-a facut debutul in muzica in anul 2011 si a colaborat cu diversi artisti si producatori. 2014 se pare ca se anunta un an foarte bun pentru frumoasa artista si cu siguranta odata cu piesa “Poza de album” se va impune pe piata muzicala romaneasca si vom auzi tot mai des de ea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.