Au inceput inscrierile la cel mai mare festival de camioane si choppere din Europa de Est

Cele mai tunate choppere si cele mai frumoase camioane din estul Europei se vor intrece la Targu Mures, intre 21 si 22 septembrie, in cadrul celui mai mare festival de profil din aceasta zona a continentului.

showthumb_resize

“The Most Beautiful Truck&Chopper Fest” va reuni competitori din Romania, Moldova, Polonia, Bosnia, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia si Turcia.

Inscrierile la aceasta competitie au inceput pe site-ul festivalului, www.choppertruckfestival.com. Pana la 1 august, posesorii de motociclete deosebite (din categoria chopper) si soferii de camioane se pot inscrie in concurs. Dupa inregistrarea online, participantii trebuie sa urce pe site fotografii cu vehiculele pe care le detin. Pentru a merge mai departe in competitie, soferii vor sustine un test de cunostinte generale, in urma caruia vor fi selectati 200 de semifinalisti.

 

Acestia vor trece prin trei probe, dotate cu premii. La finalul lor vor fi desemnate cel mai frumos camion si cel mai frumos chopper al anului 2013. Posesorii lor vor fi recompensati cu cate o excursie exclusivista la Rio de Janeiro, unde vor participa la cel mai cunoscut festival, Carnavalul de la Rio. Un premiu special, in valoare de 2.000 de euro, va fi desemnat celui mai bun sofer profesionist din Romania.

De la festival nu vor lipsi fetele frumoase si cele mai cunoscute ateliere de tunning din Romania si din tarile vecine. Evenimentul va avea loc pe autodromul Institutului de Formare Profesionala in Transporturi Rutiere din Romania (IFPTR), amenajat la Targu Mures. Organizatorii festivalului sunt IFPTR, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) si agentia de publicitate AdBrain Partners.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.