Antonia Onaca – realizator “Sanatatea pe minute” vine la Cinema Radio Deea cu Nechifor Petrut

Medic Rezident Medicina Sportivă. Absolventa a universitatii “UMF Carol Davila” , Medicina Generala. 

Realizator “Sanatatea pe minute” 

Stagii de practica in spitalele din Romania, Franta si Olanda. Participari active la diferite congrese si conferinte nationale si internationale. A predat anatomie si fiziologie la Scoala Nationala de Antrenori Bucuresti, timp de 1 an.

Membru de redactie la Revista Romana de Criminalistica.

De asemenea se ocupa de recuperarea sportivilor si nu numai, tratarea diferitelor dureri, prin terapia durerii cu aparatul Dornier AR 2, terapie cunoscuta si sub numele de Terapia extracorporală shockwave (ESWT).

Este o persoana energica, pasionata de sport, de munte, de masini offroad, motocilista, as putea spune indragostita de sporturile extreme, escalada wakebording si trasee montane. Mare iubitoare de animale, am o catelusa si doi motani( adoptati).

Vineri, 9 februarie 2018,ora 15 .00,  aflam mai multe informatii despre accidentele facute pe platourile de filmare, ce masuri trebuie luate, cum ar fi trebuit sa reactionam in asemenea situatii  si multe alte informatii cu Antonia Onaca intr o noua editie a emisiunii Cinema Deea moderata de Nechifor Petrut.

Va  asteptam!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.