Afla aici cele mai recente filme

In acest weekend pe marele ecran la The Light Cinema :

 

apes2Ultima sansa pentru pace – Planeta Maimutelor: Revolutie 3D.

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Regizor:Matt Reeves
Distributie:Andy Serkis, Gary Oldman, Keri Russell
Sinopsis:
O populatie aflata in dezvoltare, maimutele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis), sunt amenintate de un grup de oameni supravietuitori ai devastatorului virus ce a facut ravagii in urma cu zece ani.

beginNEW YORK MELODY   
(BEGIN AGAIN) 

(2014), 1h50m, N15        COMEDIE, DRAMA, MUZICAL, ROMANTIC
Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine
Begin Again este o poveste sentimentala despre ceea ce se intampla atunci cand doua suflete ranite se intalnesc, reusind sa creeze impreuna o muzica frumoasa. Gretta si vechiul sau prieten Dave se iubesc din anii de liceu si compun muzica impreuna. Ei se hotarasc sa plece la New York atunci cand el primeste o oferta din partea unei renumite case de discuri. Dave se instraineaza de Gretta care ramane singura si trista. Viata ei nu se transforma in bine decat cand Dan o aude cantand pe o scena din East Village.

cubanCUCERESTE-O CU SALSA!   
(CUBAN FURY) 

(2014), 1h40m, N15        COMEDIE
Nick Frost, Chris O’Dowd, Rashida Jones
In spatele asepctului de supraponderal timid al lui Bruce Garrett (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum , o femeie e pe cale sa-i reaprinda flacara latino. Se aprind reflectoarele, iar Nick e obligat sa-si spuna “CUCERESTE-O CU SALSA!”

sextapeSEX TAPE   
(SEX TAPE) 

(2014), 1h40m, N15        COMEDIE, DRAMA
Jason Segel, Cameron Diaz, Jack Black
Jay (Jason Segel) si Annie (Cameron Diaz) sunt casatoriti si inca indragostiti unul de celalalt, dar dupa zece ani si doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacara, ei se hotarasc sa se filmeze in timpul unei partide-maraton de sex. Parea o idee grozava, dar asta numai pana in momentul in care au descoperit ca inregistrarea lor risca sa devina publica.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.