ADE 2018 anunță valul 2 de artiști

photo: @[232306510283671:tomdomscom]

2500 de artiști în nici mai mult, nici mai puțin de 200 de locații (record alert!) + focus pe 30 de ani de muzică dance olandeză

Amsterdam Dance Event (ADE), cel mai mare eveniment de muzică electronică din lume, dar și unul dintre cele mai importante hub-uri în materie de conferințe si workshop-uri de profil, tocmai ce a anunțat valul 2 de artiști, printre care îi enumerăm pe: Amelie Lens (BE), Axwell / Ingrosso (SE), Broederliefde (NL), CIFIKA (KR), Kiasmos (IS), Oliver Heldens (NL), Ricardo Villalobos (CL) și Sasha (UK).

Ne mai despart doar 7 săptămîni de evenimentul anului, ADE 2018, astfel ca line-up-ul și programul sunt aproape definitivate. Cu o durată de 5 zile (și nopți) 17-21 octombrie, organizatorii își asteaptă publicul amator cu un număr de peste 2500 de artiști ce vor performa în 200 de locații, transformând astfel Amsterdam-ul în epicentrul muzicii electronice.

Ediția din acest an este cu atât mai specială, cu cât se sărbătoresc 30 de ani de muzică dance olandeză, motiv suficient ca acest subiect drag gazdelor să fie intergrat în cadrul festivalului. Marea deschidere va avea loc miercuri, 17 octombrie cu Colin Benders și orchestra Metropole, organizatorii estimând că anul acesta, peste 400.000 vizitatorii îi vor trece pragul pentru a celebra cea de-a 23 ediție ADE.

Pentru mai multe informații despre ADE click aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.