ADE 2018: primele nume confirmate

Amsterdam Dance Event (ADE), cel mai mare eveniment de conferințe și muzică electronică din lume, a anunțat primul val de artiști pentru 2018. Printre ei, îi amintim pe: Bonobo, Charlotte de Witte, Colin Benders, GAIA, Jeff Mills, Laurent Garnier, Martin Garrix, Nina Kraviz, Orbital, Peggy Gou și Richie Hawtin. Organizatorii se așteaptă ca cea de-a 23-a ediție să reunească un număr record de 400.000 de vizitatori.

Evenimentul va avea startul pe data de 17 Octombrie, încheindu-se pe 21 Octombrie 2018, programul fiind (ca în fiecare an) foarte variat:  de la expoziții de arta, la film, fotografie, muzică până la cele mai noi trend-uri din tehnologie.

Managerul ADE, Richard Zijlma a declarat: “Suntem pe punctul de a atinge un număr record de 400,000 de vizitatori, dar încă mai vedem oportunități de creștere și dezvoltare. Țelul nostru principal este acela de a deveni scena celui mai important eveniment de muzică din lume. Avem vizitatori din peste 100 de țări, deci putem afirma fără falsă modestie că Amsterdam a devenit centrul mondial al muzicii în timpul desfășurării ADE, în același timp fiind și un hub cultural și tehnologic în continuă creștere preț de 5 zile și 5 nopți.

Programul nocturn al evenimentului a fost extins, programul ADE Beats îmbrățișând pubicul amator de hiphop și bass, numeros an după an. Ediția 2017 a adunat mai bine de 2.500 de artiști și 550 de speakeri într-un număr record de 160 de locații.

Marea deschidere din acest an va avea loc cu Orchestra Metropole, ADE Hangover și ADE Hackathon revenind începând cu 2018, în program.

Printre primii artiști confirmați la ADE 2018, enumerăm:

Amsterdam Dance Event va avea loc între 17-21 Octombrie 2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.