7 spatii de depozitare din casa la care nu te-ai gandit pana acum

Nu dispera cand spatiul din casa nu-ti mai permite sa adaugi nici macar o noptiera, daramite un dulap in care sa poti ascunde tot felul de obiecte personale.

3-sertar vertical incastrat in perete langa tocul usii de bucatarieExista solutii care te pot scoate din incurcatura, chiar daca asta inseamna sa modifici unele piese de mobilier sau elemente din casa ta. Iata 7 spatii de depozitare la care probabil ca nu te-ai gandit pana in acest moment:

1. Rafturi si sertare integrate in coltarul din bucatarie

Bucataria, cum stim cu totii, este una dintre cele mai aglomerate incaperi din intreaga casa. Aici adunam tot felul de vase, oale, tavi, ustensile si obiecte electrocasnice, pe care fie le cumparam, fie le primim in dar de la rude sau prieteni. Culmea este ca multe dintre acestea abia daca apuca sa fie folosite de doua, trei ori in viata, dar pentru ca nu stim niciodata cand s-ar putea sa devina utile, ne este greu sa renuntam la ele.

Pe langa cele enumerate mai sus, avem nevoie de spatii pentru depozitarea si pastrarea alimentelor (zahar, faina, ulei, sare, paste, cereale etc). Iata de ce bucataria este camera in care nu vom avea niciodata prea multe dulapuri, rafturi sau sertare. Daca ai un coltar in bucatarie, apeleaza la un mester care iti poate integra cateva rafturi sau sertare in spatarul coltarului. Aceasta solutie de depozitare poate fi ideala pentru depozitarea si pastrarea alimentelor folosite mai rar.

2. Sertar vertical in tocul usii din bucatarie

O alta idee practica este constructia unui dulap retractabil similar unui sertar vertical in tocul usii din bucatarie sau imediat langa acesta. Desigur ca pentru a integra un asemenea dulap in tocul usii, usa ar trebui sa lipseasca din peisaj, iar structura zidului sa permita aplicarea acestei idei interesante. De altfel, aceasta solutie de depozitare poate fi aplicata in orice alt loc din casa.

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/09/7-spatii-de-depozitare-din-casa-la-care-nu-te-ai-gandit-pana-acum/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.