5 tendinte decorative care nu se demodeaza niciodata

La fel ca in orice alt domeniu, si in cel al designului si amenajarilor interioare tendintele se schimba de la un sezon la altul, astfel incat multe dintre piesele de mobilier si decoratiunile pe care astazi le incadram in categoria “ultimul racnet”, maine nu vor fi decat niste elemente demodate pe care vom vrea sa le inlocuim cu altele noi.

1-living modern minimalist decorat in alb si negruDin fericire, exista cateva tendinte decorative mereu actuale ce au trecut cu brio testul anilor si pe care le poti folosi cu incredere in amenajarea casei tale, scapand astfel de renovarile dese si costisitoare. Astazi, iti prezint 5 dintre ele:

Combinatia clasica de alb si negru:

Mereu la moda, combinatia celor doua non culori, alb si negru, poate fi adaptata cu usurinta oricarui stil de amenajare a casei. E drept ca varianta castigatoare este stilul clasic sau interpretarea moderna a acestuia sau poti alege o amenajare in stil scandinav – minimalista si mereu actuala, in care se poate regasi oricine, indiferent de varsta si stil de viata.

14-rafturi decorative decor bucatarie modernaUn interior decorat in alb si negru poate fi oricand inviorat si improspatat prin adaugarea catorva elemente decorative colorate: tablouri abstracte, pernute decorative, un covor, un set de draperii sau cateva vaze de sticla. Toate acestea nu sunt decat niste accesorii care pot fi schimbate periodic, pentru…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/07/5-tendinte-decorative-care-nu-se-demodeaza-niciodata/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.