5 motive să fii prezent la ADE 2018

Vei cunoaște mulți oameni

Poate că până acum ai cunoscut oameni din domeniu doar virtual. Acum ai ocazia să îi vezi față în față și să discuți cu ei. Numărul delegaților care participă la ADE crește în fiecare an, iar evenimentul se bucură de o prezență din ce în ce mai variată, delegați din diverse colțuri ale lumii raspunzând prezent la ediția cu numărul 23.

Dincolo de întâlnirile organizate, vei avea surpriza să ai parte de întâlniri ad-hoc, fie în locațiile ADE, fie pe stradă, în coffee-shop-uri, sau poate chiar în culisele concertelor. Legenda spune ca dacă te întorci acasă cu mai puțin de 10 cărți de vizită … ai făcut ceva greșit.

 

Descoperă artiști noi

ADE a devenit o adevărată Mecca pentru muzica electronică, acest lucru determinând foarte mulți artiști să călătorească la Amsterdam cu speranța de a-și clădi un nume în industria muzicală. Acest lucru înseamnă că ai posibilitatea să îți îmbogățești lista de artiști preferați, tocmai datorită numărului impresionant de DJ-i care vin la ADE.

De la demo-uri și discuții cu casele de discuri, la debuturi fulminante, demonstrații LIVE chiar pe străzile Amsterdam-ului – totul se întâmplă chiar sub ochii tăi! David Guetta, Like Mike, Matt Sassari, Truncate, Mall Grab, I Hate Models, sunt doar câțiva dintre artiștii care își vor face simțită prezența în capitala Olandei.

Îți recomandăm să dai startul cu ADE University, unde artiștii aflați la început de drum sunt încurajați să ia parte la diverse work-shop-uri, discuții libere, conferințe, sesiuni de networking – toate cu scopul de a-i ajuta să devină adevărați profesioniști în domeniu.

 

Cele mai noi tenologii

În fiecare an, cei mai de seamă experți și oameni de afaceri din domeniul tehnologiei muzicale poposesc la Amsterdam, pentru ADE. Ableton, Pioneer, Native Instruments, dar și alte companii din domeniu considera hub-ul din capitală a fi locul perfect pentru expunerea celor mai noi produse și tehnologii.

ADE Sound Lab este, așa cum și numele o sugerează, un studio dotat cu echipamente de ultimă generație pentru cei care vor să activeze în domeniul industriei muzicii electronice. Artiști ca Bonobo și Joseph Capriati vor ține discursuri, alaturi de legendarii Orbital al căror album va fi lansat chiar anul acesta.

Nu pierde ocazia să asiști la discuțiile ținute de producători experimentați din domeniul muzical ce vor împărtăși din know-how-ul personal în cadrul sesiunilor de tip masterclass cu demo-uri live.

 

Devino o enciclopedie în domeniul muzicii electronice

Informația înseamnă putere, iar la ADE cu siguranță vei învăța și afla cel puțin 2-3 informații folositoare ce te vor ajuta pe mai departe. Firește ca glumim, întrucît cantitatea de informație ce se plimbă liberă în cadrul evenimentului este departe de a fi limitată la acest număr.

Conferințele te vor ajuta să afli foarte multe informații din culisele industriei muzicii electronice, cum funcționează aceasta, opinii pertinente a celor care activează de ceva vreme în domeniu, precum și schimburi de pareri sincere datorită dialogului continuu dintre speakeri și public.

Fie că vorbim despre misoginismul și feminismul din industria muzicală, despre viața unui manager de artist, sănătatea mintală, fie că ne referim la sesiuniile de Q&A cu legende ale muzicii sau discuții despre cum poți să penetrezi lumea muzicală, ADE reprezintă fără doar și poate, sursa ta primară de informații.

Speakeri precum Alex Boateng, director Urban Division la Island Records, Bruce Carbone (ex) A&R la Def Jam sau Shanti Das, ce va trata un subiect ceva mai sensibil precum sănătatea mintală și va vorbi despre campania sa ‘Silencing The Shame’, sunt doar câteva dintre numele anunțate anul acesta în cadrul ADE.

 

Petrece alături de oameni ca tine

Olanda este cu siguranța una dintre cele mai open-minded țări de pe mapamond, iar acest lucru nu avea cum să nu se reflecte și în cadrul ADE. Politiciile sale deschise în ceea ce privește drogurile, educația sexuală, sportul, creativitatea și buna-stare, au contribuit la încurajarea populației să fie mai deschisă și permisivă decât frații săi europeni.

Locațiile ADE spun totul – Shelter are o politică de booking extrem de specială, o acustică ieșită din comun și un vibe ce țipă underground din toți rănunchii, în timp ce Paradiso, Melkweg, Air și depozitul NDSM sunt locul perfect în care îți poți face prieteni noi, dar unde te vei simti în siguranța grație gradului ridicat de securitate.

Așteaptă-te să îi vezi pe Paul Oakenfold, Dave Clarke, Luke Slater și Laurent Garnier, alături de Maya Jane Coles, Helena Hauff, Rebekah, Tale Of U și mulți alții.

Amsterdam Dance Event va avea loc între 17 și 21 octombrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.