3 profesii diferite, cu o baza comuna…aceea de a transmite unui public ceea ce stii sa faci

blank

El este Andrei Gheorghe aka fRUTTY dupa numele de dj.

Traieste pentru public! Expresia asta la ajutat sa si ghideze pana acum viata, si acest lucru se poate vedea in istoricul lui profesional.

La varsta de doar 5 ani, parintii lui l-au inscris la primul curs de actorie intrucat era foarte rusinos.

,,Legatura dintre mine si teatru a fost una stransa, am continuat de la 5 ani, am intrat la dinu Lipatti, liceu cu profil de actorie, mai apoi la facultate unde am facut 1 singur an. De ce doar un an….pai am descoperit muzica electronica. Atunci am fost vrajit si am incercat sa evoluez continuu pe acest gen muzical” declara acesta pentru Radio Deea.

In prezent, este moderator la jurnal economic la postul de televiziune Profit Tv. Asadar 3 profesii diferite, cu o baza comuna…aceea de a transmite unui public ceea ce stii sa faci.

Recent, in urma cu un an mai exact, impreuna cu un prieten a pus bazele UniversalPoetry, ce se vrea a fi un organizator de evenimente. De atunci echipa s-a marit au devenit o familie, foramata din 10 dj si producatori muzicali. Daca e sa ne referim la proiectul fRUTTY.

Eh bine, frutty poate insemna intr-un singur set….emotie, bucurie, nebunie. Acestea sunt recenzii primite in ultimii ani de la cei ce i-au ascultat muzica.

Duminica, 6 octombrie 2019, Andrei Gheorghe face trecerea de la pupitrul stirilor de televiziune, pentru 60′, la pupitrul de mixaj in cadrul emisiunii Cinema Radio Deea cu Nechifor Petrut de la ora 11.00 .

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.