Hai la BikeFest 2017!

Weekendul viitor are loc BikeFest 2017, un eveniment dedicat bicicliștilor pasionați de provocări urbane. Potrivit organizatorilor, vor fi două competiții de oraș Urban Race – MTB Race & ROAD Race și alte evenimente adiacente. Anul acesta BikeFest este locul de întâlnire perfect pentru gașca ta. Fie că ești mountain biker, biciclist urban, fie că ai o cursieră sau te dai cu un BMX, locul tău este la BikeFest. La fel ca anul trecut, dăm startul celei de-a șaptea ediție cu singura cursă prin curtea Palatului Parlamentului – URBAN RACE.

Urban Race MTB si Urban Race Road – se vor organiza doua curse: una dedicata mountain bikerilor – Urban Race MTB – și una iubitorilor curselor de șosea – Urban Race Road. Cursele vor avea starturi diferite și premii diferite, iar startul și finish-ul se vor face în curtea Palatului Parlamentului. Se vor parcurge atât aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care includ urcări și coborâri solicitante, cât și bulevardele din jurul acestuia și din Parcul Izvor. E un traseu complex, astfel încât să evidențieze și tehnica, nu doar puterea. Cursa de MTB are în plus câteva poteci din partea vestică a Palatului. Bucla traseului are aproximativ 5 km și concurenții o vor parcuge timp de o oră, plus un tur pentru fiecare probă separat.

Ce găsești la BikeFest?

Timp de două zile, pe 2 și 3 septembrie, parcul Izvor este locul potrivit de întâlnire pentru tine și gașca ta, spun organizatorii pe pagina de Facebook evenimentului.

Asociatia GreenRevolution și NoMad Merida CST vă invită la singurul concurs de bicicletă care pornește și se încheie în curtea Palatului Parlamentului, Urban Race – MTB și ROAD.
Înscrierile la curse s-au încheiat, dar puteți participa la alte activități:

-World Class Marathon.
– Speed Race
– 2 pe Bicicletă
– Junior Speed Race
– Tur Ciclist Caritabil
– Bike Expo
– Junior Area
– X-Treme Bike
– Food Court & Lounge
– Concerte

Ridicarea kit-urilor de concurs se poate face în zilele de joi și vineri, 31 AUGUST și 1 SEPTEMBRIE, între orele 17:00 și 21:00, din Parcul Izvor.

Programul complet este disponibil aici: http://bikefestromania.ro/program/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.