16 idei de depozitare pentru baie

Pentru ca in amenajarile interioare orice sugestie decorativa isi gaseste admiratori gata sa o puna in aplicare, ti-am pregatit 16 idei de depozitare practice si aratoase care te vor ajuta sa-ti organizezi mai eficient lucrurile din baie.

rafturi si sertare depozitare montate sub lavoar baie modernaDaca nu mai stii cum si unde sa-ti depozitezi toate prosoapele, produsele de igiena si recipientele cu lotiuni, sampoane, creme sau detergentii din baie, sa stii ca exista solutii, dincolo de obisnuita masca a lavoarului. Le gasesti pe toate in galeria foto de mai jos.

Iti place stilul modern si ti-ai imbracat baia cu cele mai noi tipuri de finisaje? Cred ca nu mai este cazul sa-ti spun ca si solutiile de depozitare pe care le vei adopta trebuie sa pastreze aceeasi linie decorativa. Foarte potrivite in acest caz sunt atat rafturile din sticla pe cadru din otel inoxidabil cat si cele din lemn sau alte materiale care imita lemnul. Dintre cele mai frumoase modele de rafturi pentru o baie amenajata in stil modern sunt cele plutitoare, dotate cu un sistem de fixare ascuns, astfel incat, dupa montare, rafturile par sa pluteasca pe perete.

Tot pentru stilul modern sunt potrivite si rafturile proiectate in jurul cazii, pe peretele exterior al acesteia. Acestea sunt utile mai ales pentru depozitarea…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/09/16-idei-de-depozitare-pentru-baie-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.