10 greseli decorative de evitat in amenajarea casei

Excesul de zel sau lipsa experientei in materie de amenajari interioare isi pot pune amprenta negativa asupra aspectului unei case.

canapea cu prea multe pernute decorativeDaca vrei sa ai o locuinta frumoasa si echilibrata din punct de vedere estetic, asigura-te ca nu faci urmatoarele 10 greseli de amenajare:

Alegerea stilului de amenajare gresit:

Cand esti la Roma, poarta-te ca romanii! Cu alte cuvinte, daca stai la munte, alege un stil de amenajare potrivit peisajului in care se afla casa. Oricat de mult ti-ar placea stilul maritim definit de nuante de alb si bleu sau turcoaz, nu uita ca o casa decorata astfel va arata total nefiresc in piesajul montan.

Daca locuiesti intr-o zona de munte, limiteaza-te la finisaje, culori si elemente decorative potrivite zonei: lemn, piatra naturala, fier forjat si o paleta cromatica in tonuri de maro.

Decor nepotrivit stilului tau de viata:

covoras cuvertura pat si pernute decorative imprimeu dungi dormitor frumos decoratAi ales un covor alb imaculat pentru living, desi nu te descalti cand vii acasa de la plimbarea cainelui tau de talie gigant, iar copilul tau este la varsta la care adora sa picteze cu mancare tot ce-i iese in cale? Ei bine, nu cred ca e cazul sa-ti mai spun si eu ca ai facut o alegere neinspirata, total nepotrivita stilului tau de viata.

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/10-greseli-decorative-de-evitat-in-amenajarea-casei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.